onsdag 4. mars 2009

Brasil by Van

I januar tok jeg og Henning oss en ferie.
Deler av familien Kaasa og Hardang kom fra Norge for aa tilbringe ferien med oss.
Vi var 2 dager i Araçatuba slik at de tilreisende fikk oppleve byen der vi bor. I loepet av den korte tiden de var her opplevde de mye. De ble med paa barneopplegget i kirka, vi besoekte Casa Genesis, var paa churrasco, var i byen og vi dro paa isbar. Mye av det som er verdt aa oppleve i Araçatuba.
Etterpaa tok vi noen dager i Foz do Iguaçu der vi besoekte fossen baade paa Argentinsk og Brasiliansk side. Regn i Argentina og sol i Brasil. En kjempeflott opplevelse! Vi tok ogsaa en tur over til Paraguay.
Etter aa ha opplevd Foz do Iguaçu tok vi turen til Florianapolis, badeoeya. Der tok vi det stort sett med ro paa stranda, tok en tur til byen og noen tok en dag paa en annen del av oeya for aa staa paa sandboard.
Vi avsluttet turen i Rio de Janeiro. Denne byen bydde paa baade gode og daarlige opplevelser (den daarlige kan du lese om paa Hennings blogg).
Vi fikk badet lite i loepet av dette oppholdet pga mye regn men fikk alikevel sett en del ting. Da vi var paa kristusstatuen og sukkertoppen var vi saa heldige aa faa opphold. Flax i uflax!
(....ogsaa var det herlig aa ligge i en bloet seng med dyne og puter)
Turen var toppers og det var kjempegodt aa faa vaere med familie og venner igjen!!!


Hele gjengen paa besoek paa Casa Genesis
Hanne og Hans ved Foz do Iguaçu fra Brasiliansk side


Sandboarding paa Florianapolis


Mor og Far ved Kristusstatuen


KaasaCool

2 kommentarer:

Anonym sa...

I inclination not approve on it. I regard as warm-hearted post. Especially the title attracted me to read the unscathed story.

Anonym sa...

Well I acquiesce in but I contemplate the post should have more info then it has.